Η BubbleWorx σας προσφέρει υπηρεσίες σχεδίασης και κατασκευής δυναμικών ιστοσελίδων πάνω εδω και 2 δεκαετίες. Ο σχεδιασμός των δυναμικών ιστοσελίδων μας έχει σκοπό την καλύτερη δυνατή παρουσίαση της επιχείρησής σας ανάλογα με τον τομέα δραστηριοποίησής της. Παράλληλα, η εικαστική προσέγγιση μας στοχεύει στην όσο το δυνατόν πιο λειτουργική χρήση της ιστοσελίδας με κεντρικό γνώμονα την καλύτερη εμπειρία των χρηστών, την ταχύτητα στο browsing και την αποτελεσματική και άμεση εύρεση της πληροφορίας που ψάχνουν οι επισκέπτες σας.

Δημιουργούμε δυναμικές ιστοσελίδες με σύγχρονη σχεδίαση και απόλυτα λειτουργικές και εύκολες στην χρήση, τόσο για τους επισκέπτες σας όσο και για τους διαχειριστές τις σελίδας που θα προσθέτουν νέο περιεχόμενο.


Responsive Design (Κινητά / Tablet)

Με τον όρο responsive web design περιγράφουμε μία ιστοσελίδα η οποία συμπεριφέρεται εντελώς διαφορετικά στον σταθερό υπολογιστή σας από ότι στο κινητό σας και αυτό είναι απόλυτα επιθυμητό. Αυτό σημαίνει ότι το responsive site που επισκέπτεστε καθημερινά, αυτόματα θα προσαρμόζει το πλάτος του, καθώς και τα στοιχεία που περιέχει (εικόνες, γραφήματα, κείμενο κλπ.), ώστε να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

Η η μελέτη που κάνουμε πριν την υλοποίηση, λαμβάνει υπόψη λεπτομέρειες όπως την απόσταση της συσκευής από το χρήστη την ώρα που τη χρησιμοποιεί, την αντίστοιχη προσαρμογή των γραμμάτων και την τοποθέτηση του logo σε κατάλληλη απόσταση από διάφορα κουμπιά, όπως το μενού, ή ακόμα και να  προβλέπει τις συνθήκες που ο χρήστης θα δει τη σελίδα και να τη διαφοροποιεί με τρόπους που να ταιριάζουν στις συνθήκες αυτές.

DesktopTabletMobile

σύντομα περισσότερα…

101
lighthning fast
101
RESPONSIVE
101
SEO FRIENDLY

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για τους πελάτες μας

24/7 Support παντα διπλα σας 

Οκ πως ξεκινάμε?

Αρχικά πρέπει να κάνουμε την ανάλυση της σελίδας σας, να καθίσουμε μαζί και να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο και αναλυτικό πλάνο για τις ανάγκες που έχετε και ποιοί είναι οι στόχοι σας. 

Ετοιμοι να ξεκινήσουμε?