Όχι απλά φιλοξενία ιστοσελίδας!

Μία ιστοσελίδα για να είναι προσβάσιμη από τους χρήστες του διαδικτύου, θα πρέπει να “ζει” σε κάποιο σημείο στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα, να φιλοξενείται σε κάποιον server, ο οποίος είναι online 24 ώρες το 24ωρο. Το κάθε πακέτο φιλοξενίας στην εταιρίας μας είναι και ανάλογο του πελάτη και τις ανάγκες του.

Εχουμε τoυς καλύτερους χρόνους φόρτωσης

σε συνεργασία με τον Νο1 SuperFast hosting provider στην Ελλαδα
μπορείτε να τσεκάρετε όλες τις σελίδες μας στο sitespeed.gr για να το επιβεβαιώσετε

Mια εντελώς διαφορετική υπηρεσία hosting

Δεν προσφέρουμε απλά «χώρο» για τις ιστοσελίδες σας αλλά μια ολοκληρωμένη λύση φιλοξενίας με την υποστήριξη, τις υποδομές και την τεχνογνωσία που χρειάζεστε για να εστιάσετε στην online παρουσία σας και όχι στα τεχνικά προβλήματα του hosting.

Εγγυημένα οι καλύτεροι χρόνοι φόρτωσης στην Ελλάδα

Κορυφαίο hardware, speed optimization από τους έμπειρους τεχνικούς μας και άριστη δικτύωση μας επιτρέπουν να εγγυηθούμε καλύτερους χρόνους φόρτωσης έναντι οποιουδήποτε άλλου παρόχου στην Ελλάδα.

Γρήγορη & αποτελεσματική υποστήριξη

Οι έμπειροι τεχνικοί μας βρίσκονται στο πλευρό σας 24/7/365 για να επιλύσουν οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίσετε με ευγένεια, προθυμία και πρωτίστως ταχύτητα – κάθε φορά.

Ιδιόκτητος εξοπλισμός σε Ελληνικό datacenter

Παρέχουμε υπηρεσίες φιλοξενίας από τον ιδιόκτητο enterprise grade εξοπλισμό μας στο κορυφαίο SNC-2 datacenter της Synapsecom στην Αθήνα, όχι από μισθωμένους servers χαμηλού κόστους στο εξωτερικό.

Υποδομές σχεδιασμένες για εύκολο scaling

Οποιεσδήποτε και αν είναι οι αυξανόμενες απαιτήσεις των ιστοσελίδων ή εφαρμογών σας, οι Cloud υποδομές μας επιτρέπουν την live προσθήκη πόρων on-demand, χωρίς μεταφορές ή downtime.

High Availability Cloud για αξεπέραστη αξιοπιστία

Οι διακομιστές μας λειτουργούν σε συστοιχία υψηλής διαθεσιμότητας  (High Availability Cloud) εξασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών ακόμη ακόμη και υπό συνθήκες αστοχίας υλικού.

Προηγμένη προστασία από hackers, malware & spam

Εφαρμόζουμε όλες τις νέες ενημερώσεις ασφαλείας και χρησιμοποιούμε ειδικά συστήματα ανίχνευσης επιθέσεων, spam και κακόβουλου λογισμικού όπως Firewalls, IDS, Fail2Ban, Server AV, RBL checks, κ.α.

Απευθείας σύνδεση με GR-IX

Διαθέτουμε απευθείας peering μέσω GR-IX με τους μεγαλύτερους ISPs στην Ελλάδα όπως OTE, Vodafone, Wind, κ.α., εξασφαλίζοντας για τους επισκέπτες σας στην Ελλάδα εξαιρετικά χαμηλό latency.

Αυστηρό όριο πελατών ανά server

Εφαρμόζουμε αυστηρό όριο πελατών ανά server για να διασφαλίσουμε το υψηλό επίπεδο της υπηρεσίας. Λιγότεροι χρήστες σε κάθε server σημαίνει λιγότεροι «γείτονες» και σταθερά υψηλές επιδόσεις.

Ready to Get Started?